AppExtractor

Objavila u 06/01/2012 u 20:00

appextractorOvo je alat koji mogu da koriste samo rutovani korisnici i oni koji imaju instaliran ClockWorkMod Recovery ili Rom manager. Znači, ljudi koji najverovatnije imaju neki custom rom. Aplikacija služi za vraćanje podataka iz NAND backupa. AppExtractor je alat koji pomaže da vratite aplikacije pojedinačno, podatke, SMS i MMS poruke iz ROM manager backup-a, a kompatibilna je i sa ClockworkMod Reovery-em 5 i njegovim backupima. Što bi značilo, da ako ste flešovali novi custom rom i programi kao Titanium Backup ili MyBackup nisu dobro uradili restore, definitivno trebate pokušati sa AppExtractorom da vratite podatke koji vas interesuju iz prethodno napravljenog NAND backup-a.

E sad, besplatna verzija ove aplikacije može da se skine sa Marketa i ona je limitirana na vraćanje 5 aplikacija istovremeno. Vraćanje podataka i SMS poruka mislim da nije limitirano. Kupovinom ključa, dobijate mnogo više opcija.

Definitivno aplikacja koju trebate imati na umu kada restore podataka nakon flešovanja ne prođe kako treba. Ja sam je koristila jednom kada sam flešovala Galaxy S prijateljici i zaista je bila korisna.

Aplikacija ne radi sa nekim drugim alternativnim recovery-ima, radi samo sa CWM.

AppExtractor
AppExtractor
Developer: Primetime Coder
Price: Free
Tags: backupcustom romCWMrecoveryRestoreROM Managervracanje

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *