App 2 SD – aplikacije na SD karticu

Objavio u 03/09/2010 u 0:23

App2SD - 001Pošto većina Android telefona danas ili ima ili prelazi na Froyo, vredelo bi pisati i o aplikacijama koje su specifične za Android 2.2.

Froyo vam omogućuje da sačuvate određene aplikacije na SD karticu. Preko Settings -> Applications -> Choose App -> Save to SD Card možete ovo da učinite, ali to je previše koraka za mnoge, pa i za mene.

App 2 SD vam omogućava da proverite da li aplikacija podržava premeštanje na SD i da je tamo i smesti. Veoma se brzo učitava za razliku od menadžera koji je ugrađen u operativni sistem, po čemu se i izdvaja.

 

Kada otvorite menu dobijate tri opcije:

  • Sort by name
  • Refresh
  • About

Lično volim kada aplikacije mogu da sortiram po imenu, jer je preglednije.

Ako ne želite da vam sve aplikacije “odu” na SD karticu, ovaj proces je moguće vratiti, jer nekad dok je telefon spojen na PC preko USB kabla, nije moguće pristupiti aplikacijama sa SD kartice.

App 2 SD je prilično stabilna aplikacija i nije mi stvarala nikakvih problema do sad. Aplikacija je besplatna i može se skinuti sa marketa.

AppMgr III (App 2 SD)
AppMgr III (App 2 SD)
Tags: 2.2app2sdfroyosd

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *