2

Transparent Screen

Ovih dana je zavejano u celoj zemlji, temperature su u dubokom minusu, a ulice prepune snega, leda i prepreka. Pa tako ima veliki broj ljudi koji šetaju ulicom i koriste mobilni telefon, a to po danаšnjem zaleđenom trotoaru zahteva određene veštine hodanja. Zato, ukoliko niste dovoljno vešti, 🙂 instalirajte aplikaciju Transparent Screen. Ova aplikacija čini kompletan interfejs vašeg telefona transparentnim, tako da kroz telefon možete da vidite kuda hodate i da li nailaze prepreke.

Na pamet mi je palo da vam preporučim ovu aplikaciju kada sam na tviteru videla razgovor @aurorans i @marcec

twitter

Znam za ovu aplikaciju od ranije ali definitivno sada po ovom vremenu dobija veći značaj i korisnost.

Transparent Screen daje mogućnost da koristite telefon na ulici podjednako kao u zatvorenom prostoru jer aktivira kameru koja vam ispod transparentnog ekrana prikazuje kuda idete. Aplikacija je jednostavna i  pruža nekoliko podešavanja. Možete podesiti koliko proziran ekran želite da vam bude. U kojoj rezoluciji želite da se snima video klip, što je manja rezolucija, tečniji će biti prikaz ispod prozirnog ekrana.

Postoji besplatna verzija aplikacije sa reklamama koja poprilično odrađuje posao. Transparent Screen Pro je verzija koja se plaća nekih 1.9 dolara i ne sadrži reklame i podržava dve dodatne opcije: Automatsko paljenje aplikacije i stopiranje aplikacije ako se isključi displej.

Objavljeno u Aplikacije
goldie

goldie

Zlata
Milošević
Objavila tekstova:
Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 misli na “Transparent Screen

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *