SmashHit

Objavio u 19/03/2014 u 0:58

Uvod

Sasvim slučajno sam pre nedelju dana, naleteo na igru SmashHit u sekciji “Naše Omiljene” (“Our Favorites”) Play prodavnice, i odlučio da isprobam na izgled prostu ali veoma dobro ocenjenu igru. Kako sam počeo da igram, igrica me je potpuno oduševila i postala je moja svakodnevnica.

Igru je kreirao Mediocre, koji je poznat po kvalitetnom oponašanju fizike u svojim igricama.

Osnovni cilj ove igre jeste, kao što i sam naziv kaže – razbijaj i pogodi staklene strukture. Vi imate metalne kugle, koje ispaljujete dodirom na ekran. A to radite dok se kamera lagano kreće napred i kasnije, kako napredujete, kamera se ubrzava i čini ciljanje i pogađanje statičnih i pokretnih meta sve težim i težim.

Dok se krećete, na putu vam se nalaze dve vrste staklenih struktura. Postoje one čijim razbijanjem dobijate dodatne kugle, i  prepreke, koje ako ne razbijete, tj. udarite u njih, gubite kugle. Imate ograničenu količinu kugli i na vama je da što dalje stignete.

SmashHit igra ima ukupno 50 nivoa, što je i više nego dovoljno za odličnu zabavu i uživanje.

Ocena autora

9

Grafika i interfejs

Grafika ove igre je fenomenalna, pogotovu na ekranima sa visokom rezolucijom. Količina detalja na staklenim površinama jednostavno oduševljava. Što se audio doživljaja tiče, imam samo reči hvale za ovu igru - sve od zvuka razbijanja stakla pa do prateće muzike je odlično. Fizika u ovoj igri je izvanredna. Sve od načina na koji se kugle kreću kada ih ispalite i odbijaju od stakla, pa sve do efekta razbijanja stakla i kako ono puca u paramparčiće - jednostavno zapanjuje.

Komande

Što se komandi tiče, veoma su jednostavne. Dodirom na ekran ispaljujete kugle - a one lete u smeru gde ste dodirnuli ekran. U gornjem desnom uglu ekrana se nalazi dugme za pauziranje igre.

Brzina i stabilnost

Igrica radi glatko i bez ikakvih kočenja i seckanja. Jedino što sam primetio jeste, da kada bih svaki put kliknuo na dugme za kupovinu premijum verzije, igra bi pukla i morao bih ponovo da je pokrenem (a da li je to samo na mom uređaju, ne znam).

Odnos cena/kvalitet

SmashHit igrica je besplatna za preuzimanje iz Play prodavnice, a ukoliko želite premijum verziju, uz koju naravno dobijate više opcija (poput da nastavite tamo gde ste završili prethodnu igru), moraćete da doplatite 1.99$, što i nije mnogo za ovako dobru igru.

Smash Hit
Smash Hit
Developer: Mediocre
Price: Free

Test okruženje

phone_android Uređaj

MEIZU MX3

android Android verzija

4.2

videogame_asset Verzija igre

1.0.0

Screenshots

Video

Tags: GamesigraMediocreSmashHit

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 2

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci, radi kao programer, voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Nakon njemu omiljneog Meizu MX3 telefona, trenutno poseduje LG G4. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *