Matematička igra za decu: Zeus vs. Monsters

Objavila u 14/03/2014 u 15:22

Uvod

Ovo je edukativna igra za decu u kojoj je iskorišćena kombinacija vežbanja matematike i učenja o grčkoj mitologiji kroz zabavu.

Trebalo bi da bude veoma privlačna za decu, pošto je u pitanju borba između Zevsa (i Atine) protiv mitskih bića. Roditelji bi rado dozvolili svojoj deci da igraju ovakve igre jer kroz njih deca mogu ponešto i da nauče. Korisna stvar je opcija “Za edukatore” koja prikazuje statistiku tačnih i netačnih odgovora, pa roditelji ujedno mogu da proveravaju napredak svoje dece u računskim operacijama.

Ocena autora

9

Grafika i interfejs

Grafika je odlična. Ima dosta raznobojnih detalja, heroji i ostali likovi su dosta dobro urađeni. Postoje dve vrste borilišta - antička Grčka i svet podzemlja.

Cela igrica je prilagođena temi antičke Grčke. Čak je i muzika u pozadini usaglašena sa temom.

Komande

Komande su jednostavne - za svaki zadatak igrač dobija tri ponuđena odgovora i potrebno je da pritisne tačan da bi nastavio sa igrom. U gornjem uglu ekrana postoji dugme za pauzu.

Brzina i stabilnost

Što se brzine i stabilnosti tiče, nije bilo nikakvih smetnji. Vreme čekanja za pokretanje novog nivoa je minimalno i učitavanje je lepo rešeno ubacivanjem belih oblaka na ekran.

Odnos cena/kvalitet

Igra je besplatna. Reklame se pojavljuju, ali se vrlo lako isključuju. Zahteva Android verziju 2.3.3 i, naravno, funkcioniše na novijim verzijama. Dok god je besplatna, poneka reklama uopšte ne smeta.

Math Games - Zeus vs. Monsters
Math Games - Zeus vs. Monsters

Test okruženje

phone_android Uređaj

Samsung Galaxy Trend Pro

android Android verzija

4.2.2

videogame_asset Verzija igre

1.6

Screenshots

Video

Tags: Androidčudovištagrčka mitologijaigre za decumatematikaračunske operacijeZevs

Autor
Gost na Srbodroidu Gost na Srbodroidu

Objavljenih tekstova: 2

Gostujući članak na srbodroid.com sajtu.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *