Angry Birds Go!

Objavila u 18/12/2013 u 11:26

Uvod

Odavno smo prestali da vas obaveštavamo na Srbodroidu o svakoj verziji igre Angry Birds. Koliko je vesti bilo u poslednje dve godine, mogla je svaka druga vest biti upravo o tome. Angry Birds Go! je zaslužila da se pomene i dobije recenziju.

Ovog puta Rovio tim je napravio sjajnu i zabavnu vožnju automobilima i pobegao od prve ideje sa katapultima. Ipak katapulti su i ovde ostali kao zaštitni znak igre i tako se započinje svaka trka. Glavni akteri su naravno ptice koje pimpuju automobile. Tu su i svinje koje smetaju i glume sporedne likove. Izuzetno je vidljiv napredak karaktera ptica i svinja u ovoj verziji igre. Ptice više nisu samo besne, nego su i bezobrazne i takmičarski nastrojene. Svinje nisu više samo mutave i statične, nego imaju kratke sporedne uloge. Angry Birds Go! nije samo jedna nova verzija besnih ptica nego jedan korak više u evoluciji likova i same igre.

Ocena autora

10

Grafika i interfejs

Grafika je odlična, crteži su potpuno u skladu sa prethodnim verzijama Angry Birds igara. Ovog puta grafika je 3D za razliku od prethodnih 2D delova i to je odlično upakovano. Kao što sam već pomenula, karakteri su jako dobro animirani i predstavljeni. Uživanje je igrati igru. Animacija je dinamičnija nego ikada, i prati dinamiku trke, podiže adrenalin. Muzika je odlična, potpuno drugačija od standardnih Angry Birds tema ali nimalo lošija.

Komande

Pri prvom pokretanju igre, korisnik može da izabere da li će igrati pipkanjem ekrana ili pomeranjem telefona. Ja sam testirala pipkanje ali deci će sigurno biti interesantno da okreću telefon. Igra je prvestveno namenjena mlađoj populaciji, trke nisu komplikovane i teške a igrivost je na visokom nivou.

Brzina i stabilnost

Igru sam testirala na Lenovo K900 telefonu koji ima quad core procesor i igra je radila odlično. Javite u komentarima da li se i na vašim telefonima igra dobro pokazala ili je pucala. Igra traži Android verziju 2.3.3 i veću i zauzima 168MB.

Odnos cena/kvalitet

Igra je besplatna i dostupna i kod nas. Odlična je, sve pohvale.

Angry Birds Go!
Angry Birds Go!
Price: To be announced

Test okruženje

phone_android Uređaj

Lenovo K900

android Android verzija

4.2.1

videogame_asset Verzija igre

1.0.1

Screenshots

Video

Tags: Angry BirdsBesne PticeRoviosvinjetrkatrkačka igra

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 9

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *