Video prikaz Androida 3.0

Objavila u 06/01/2011 u 8:26

Android 3.0

Ekipa sa Techcrunch-a je opazila na Android Developers kanalu Google-ov oficijelni video klip koji prikazuje interfejs buduće verzije Androida 3.0. Još se nije stišala bura oko 2.3 verzije Gingerbread, a već se priča o 3.0 verziji Honeycomb. Za ovaj klip nije postojala nikakva zvanična Google-ova najava, čak ni na Google blogu. Posle nekih pola sata, klip je i skinut sa kanala. Ali je Devin, autor na Techcrunch-u već u međuvremenu skinuo 720p verziju ovog klipa. Tako sada imamo priliku da ipak vidimo ovaj klip jer je postavljen na Techcrunch sajtu, iako je skinut sa oficijelnog kanala.

Možda je ovo samo marketinški trik i dogovor između Google-a i Techcrunch-a, kao slučajno su ovi stigli da skinu klip… A možda i nije. U svakom slučaju imamo priliku da bacimo pogled na video sa  interfejsom Honeycomb-a.

Pogledajte screenshot-ove u nastavku teksta.

Ekran za otključavanje:

Android 3.0

Home ekran:

android 3.0

Sledeći ekran je popunjen sa socijalnim vidžetima:

android 3.0

Google Talk interfejs:

Android 3.0

via Techcrunch

Tags: android 3.0GingerbreadgoogleHoneycombinterfaceinterfejs

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *