Srbija opet na spisku za Paid App na Marketu

Objavila u 07/03/2012 u 20:36

twitter

Danas se Srbija ponovo našla na spisku Paid App Availability na Google Play Store-u (ex Marketu). Pogledajte spisak na linku. Možda je Miloševo zalaganje urodilo plodom 🙂 u svakom slučaju, lepo je znati da nas barem nekako vide. 😀 Iako smo na spisku, regularna kupovina još nije moguća. Mnogi tvrde da ne vide još uvek plaćene aplikacije u Store-u. Ja sam evo deinstalirala sve aplikacije za fejkovanje lokacije, očistila cache i na Play Store sada barem vidim plaćene apliakacije ali ne mogu još da ih regularno kupim.

Nadamo se da će vrlo brzo i ovde doći do promene i da ćemo i mi biti deo Android sveta, kao što smo već bili neko kratko vreme…

via @MDamjanovic @miloslukic

Tags: Android SrbijakupovinamarketPaid Appplaćene aplikacijePlay Storespisak

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

15 komentara, pridruži se diskusiji!
 • Idalje nije dostupno kopovati iz Srbije -.- Moze li se znati koje su to aplikacije za laziranje lokacije ja sam skinuo neku i lazirao sam lokaciju ali idalje nema nista na gogole playu??

  • Probaj TunnelBear

   Ako imaš više google naloga, nakon što TunnelBear uspostavi konekciju, zameni google nalog u marketu i opet vrati na onaj sa kog hoćeš da kupuješ. Ako nemaš više naloga, uradi clear data play store aplikacije nakon konektovanja.

 • Ne samo što nema Srbije na onom spisku gore, nego nema ni Miloševog tvita sa slike 🙁 (da vidim na tom njegovom linku)…

  Šta se dešava?
  Danas je Google play promenio interfejs…

 • Meni nisu omogucili (HTC Sensation), a sad bas gledam i ovaj spisak zamalja u kojima je kupivina moguca i nigde Srbiju ne vidim?

 • Upravo sam kupila aplikaciju bez ikakvog laziranja lokacije pa da vam javim 🙂

  • kako ti je poslo za rukom? Ja pokusavam vec 3 dana i uvek isto, ako pokusavam sa telefona dobijem “aplikacija nije dostupna u vasoj zemlji” a ako pokusam sa kompjutera dobijem “nijedan od vasih uredjaja nije kompatibilan sa aplikacijom. Pomoc, please 🙂

 • Ja sam market unlockerom kupujem aplikacije bez problema. Jos dok je bilo Srbije ono kratko vreme na spisku registrovao sam karticu na google wallet ali kao zemlju stavio Bosnu i Hercegovinu :/ Sada radi sa USA serverima preko unlockera i to bez proksija ali prethodno mora da se pobrisu cache i data sa marketa.

 • Takodje vidim samo free aplikacije, telefon je Lg optimus 2x, prethodnu verziju marketa neznam. I jos dobijam force close error kada pokusam da udjem na ove aplikacije koje su sada na popustu.

 • Ja nikad nisam instalirao nista dodatno da bih mogao da kupujem, i do pre updata na Play Shop, redovno sam mogao da kupujem aplikacije i kupio sam desetak komada. Probao sam da ocistim data i cache on Play Shopa, ali i dalje samo vidim besplatne aplikacije.

 • Ја сам део Андроид света био и без тога а бићу и са тим, на исти начин као и до сада 😉

 • Konacno…Smucilo mi se vise…Aplikacije uopste nisu skupe i uzivam da pomognem dobrim developerima kupovinom njihovih app..

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *