Srbija opet na spisku za Paid App na Marketu

Objavila u 07/03/2012 u 20:36

twitter

Danas se Srbija ponovo našla na spisku Paid App Availability na Google Play Store-u (ex Marketu). Pogledajte spisak na linku. Možda je Miloševo zalaganje urodilo plodom 🙂 u svakom slučaju, lepo je znati da nas barem nekako vide. 😀 Iako smo na spisku, regularna kupovina još nije moguća. Mnogi tvrde da ne vide još uvek plaćene aplikacije u Store-u. Ja sam evo deinstalirala sve aplikacije za fejkovanje lokacije, očistila cache i na Play Store sada barem vidim plaćene apliakacije ali ne mogu još da ih regularno kupim.

Nadamo se da će vrlo brzo i ovde doći do promene i da ćemo i mi biti deo Android sveta, kao što smo već bili neko kratko vreme…

via @MDamjanovic @miloslukic

Tags: Android SrbijakupovinamarketPaid Appplaćene aplikacijePlay Storespisak
goldie

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 866

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

15 komentara, pridruži se diskusiji!
 • goldie

  Konacno…Smucilo mi se vise…Aplikacije uopste nisu skupe i uzivam da pomognem dobrim developerima kupovinom njihovih app..

 • goldie

  Ја сам део Андроид света био и без тога а бићу и са тим, на исти начин као и до сада 😉

 • goldie

  Ja nikad nisam instalirao nista dodatno da bih mogao da kupujem, i do pre updata na Play Shop, redovno sam mogao da kupujem aplikacije i kupio sam desetak komada. Probao sam da ocistim data i cache on Play Shopa, ali i dalje samo vidim besplatne aplikacije.

 • goldie

  Takodje vidim samo free aplikacije, telefon je Lg optimus 2x, prethodnu verziju marketa neznam. I jos dobijam force close error kada pokusam da udjem na ove aplikacije koje su sada na popustu.

 • goldie

  Ja sam market unlockerom kupujem aplikacije bez problema. Jos dok je bilo Srbije ono kratko vreme na spisku registrovao sam karticu na google wallet ali kao zemlju stavio Bosnu i Hercegovinu :/ Sada radi sa USA serverima preko unlockera i to bez proksija ali prethodno mora da se pobrisu cache i data sa marketa.

 • goldie

  Upravo sam kupila aplikaciju bez ikakvog laziranja lokacije pa da vam javim 🙂

  • goldie

   kako ti je poslo za rukom? Ja pokusavam vec 3 dana i uvek isto, ako pokusavam sa telefona dobijem “aplikacija nije dostupna u vasoj zemlji” a ako pokusam sa kompjutera dobijem “nijedan od vasih uredjaja nije kompatibilan sa aplikacijom. Pomoc, please 🙂

 • goldie

  Meni nisu omogucili (HTC Sensation), a sad bas gledam i ovaj spisak zamalja u kojima je kupivina moguca i nigde Srbiju ne vidim?

 • goldie

  Ne samo što nema Srbije na onom spisku gore, nego nema ni Miloševog tvita sa slike 🙁 (da vidim na tom njegovom linku)…

  Šta se dešava?
  Danas je Google play promenio interfejs…

 • goldie

  Idalje nije dostupno kopovati iz Srbije -.- Moze li se znati koje su to aplikacije za laziranje lokacije ja sam skinuo neku i lazirao sam lokaciju ali idalje nema nista na gogole playu??

  • goldie

   Probaj TunnelBear

   Ako imaš više google naloga, nakon što TunnelBear uspostavi konekciju, zameni google nalog u marketu i opet vrati na onaj sa kog hoćeš da kupuješ. Ako nemaš više naloga, uradi clear data play store aplikacije nakon konektovanja.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share