Sledeći Android je Ice Cream

Objavila u 17/10/2010 u 17:56

Žena jede sladoled

Kako kaže ARM predsednik Tudor Brown za magazin Forbes, Android 4.0 će se zvati “Ice Cream”. Još uvek nema potvrda od Google u vezi ovog naziva ali se patern definitivno slaže. Ako se setimo prethodnog teksta Android Abeceda, možemo primetiti da je naziv na slovo I opravdan. 🙂

Tako smo dosad imali Cupcake 1.5 (kolačić u papirnim ili aluminijumskim čašama) , Donuts (krofne) 1.6, Eclair 2.1 (francuski dezert sa kremom), Froyo (Frozen Yogurth – Smrznuti jogurt) 2.2 … a slede za njima Gingerbread (Medenjak)3.0 i Honeycomb (Saće)3.x, a inicajlna verzija je bila Android.

Ako bi na srpskom birali naziv za sledeću Android verziju, onda bi to migli biti Išleri. 😀

Tags: Androidice creamsladoled

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *