Privatne poruke na Instagramu?

Objavila u 23/11/2013 u 18:24

Instagram je najrasprostranjenija društvena mreža na mobilnim telefonima usresređena na fotografije. Instagram je prvo bio dostupan samo na iPhone-u, potom su se popularizovali takozvani “hipsterski” efekti, potom se pojavio i na Android uređajima i počinje njegova eksplozija popularnosti. U međuvremenu ga je Facebook otkupio i sada se šuška da će kroz neki apdjet do kraja godine, Instagram dobiti podršku za privatne poruke. Tako bi korisnici mogli direktno i tajno da razgovaraju.

Meni se lično ovo ne dopada. Mislim da je Instagram postigao takav uspeh baš zato što je jednostavan, sve je javno ukoliko je otvoren profil i nema puno teksta, samo slike. To je to. Ovim dodavanjem privatnih poruka se dobija mogućnost za spam, za funkciju dating mreže i za neotvorenost. I tako će se upropastiti i ta mreža. Šta vi mislite?

Tags: efektihipsterInstagramprivatne porukeslike

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *