2

Priča se da stiže Google Nexus 10.1″ tablet sa 2,560 x 1,600 rezolucijom

Google Nexus leakPriča se da se Google opet udružio sa Samsungom i da prave veći Nexus tablet od 10.1 inča sa do sada neviđenom rezolucijom od 2,560 x 1,600 piksela.

Na osnovu podataka analitičara Ričarda Šima iz NPD DisplaySearch kompanije, ovaj tablet bi mogao imati rezoluciju od čak 299 piksela po inču, što bi u poređenju sa najboljim, najinovativnijim, najlepšim, najfunkcionalnijim i naj_UPIŠIREČ_ tabletom na svetu iPad 3 (novi iPad) bilo više za 35 piksela po inču, jer iPad ima 264 komada.

Ukoliko se ovo ispostavi kao tačno, mislim da Apple fanbojevi više neće imati čime da se hvale.

Objavljeno u Priča se
Coby

Coby

Goran
Svoboda
Objavio tekstova:
Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 misli na “Priča se da stiže Google Nexus 10.1″ tablet sa 2,560 x 1,600 rezolucijom

  1. Pa nebi me cudilo jer ipak je samsung svetski lider u proizvodnji lcd panela kao i u njihovom razvoju i uz svo poštovanje lg,sharpa,hitachija i ostalih misli da je doslo vreme da se pokaze ko je ovde “tata”

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *