Oppo Find 7 će biti predstavljen 19. marta

Objavila u 12/02/2014 u 9:30

Kineska kompanija Oppo postavila je tizer sliku na osnovu koje su gikovi novinari zaključili da će Oppo Find 7 biti predstavljen u Pekingu i to 19.marta. Evo pogledajte ovu sliku na kojoj se dole vidi neki serijski broj.

Oppo Find 7

U pitanju je broj 708979134102 koji kada se gleda od nazad, može da se rasčlani na: 2014 3 19 798 07. Tako da su prvih 7 brojeva predstava datuma 19.3.2014. dok je broj 798 poznat ljudima koji žive u Pekingu. 798 predstavlja umetničku četvrt u gradu gde će možda biti održan događaj. I na kraju broj 7 koji označava broj uređaja.

Nije mi samo jasno kako tim novinarima padne na pamet da tumače serijske brojeve sa slika…

Uglavnom Oppo Find 7 treba da ima ekran od 5,5 inča sa Quad HD ekranom. Imaće Snapdragon 800 ili 805 procesor i 3 GB RAM-a. Takođe će podržavati 4G LTE.

Ovo će biti drugi telefon koji predstavlja Quad HD ekran. Prvi je neki kineski model BKK Vivo Xplay3S. Imala sam priliku da vidim uživo Oppo Find 5 telefon, i izgledao je zaista vrhunski. Materijali i izrada su bili vrlo kvalitetni. Tako da će biti lepo videti Oppo Find 7.

Tags: datum predstavljanjakineski telefonOppo Find 7pekingQuad HDserijski brojtizervivoXplay3S

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Oppo Find 5 je bio vrhunskog kvaliteta, nisam ga uzeo zbog ne poverenja i sumnje u buduce update-ove. Sto se updeta pokazalo tacno iako na njihovom sajtu stoji “Tired of waiting 6 month for updates? The Find 5 is updated twice a month with new features and fixes.” on je i dalje na 4.2 . Zanimljivo je da je zvanicnom sajtu su linkovani stabilni romovi CM, Paranoid i Pac i Omni i cak detaljna uputstva kako sve odraditi.
    Sta ce tek sa 7 da bude 🙂

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *