Oppo čelnici tvrde da Find 7 neće imati ni 5,7 ni 7 inča ekran

Objavio u 14/12/2013 u 22:16

Šuškalo se u poslednje vreme da će novi pametni telefon iz Kine koji proizvodi Oppo pod imenom Find 7 imati 2560×1440 rezoluciju i ekran od 5,7 ili čak 7 inča (to valjda spada u tablet kategoriju). Međutim Oppo čelnik Carl Pei je ove informacije pobio rekavši da će verovatno Oppo Find 7 imati 5 inča. Zamislite rezoluciju skoro duplo veću od FullHD-a na 5 inča O_o.

Dodatne glasine tvrde da će doći sa najnovijim Snapdragon 805 quad-core procesorom i 3GB RAMa. Za Find 7 se takođe šuška i da će imati 13MP kameru sa zadnje i 5MP kameru spreda, kao i bateriju od 4000mAh. Šta god bilo, jedno je sigurno, a to je šta neće biti Oppo Find 7. Možete videti i izjavu Calr Pei-a na Google+ stranici.

Prema drugoj izjavi Pei-a na Google+ da je Oppo Find 5 dobio odličan feedback protekle godine i da Oppo sluša korisnike, možemo biti sigurno da će Find 7 biti odličan uređaj. Ovo takođe može značiti da su poslušali sugestije korisnika o tome šta žele u sledećoj iteraciji “Find” serije, ili bar u nekom pogledu.

Još uvek se malo zna o Find 7 modelu, kao na primer koju će verziju Androida imati? Kolika će mu cena biti? Kolika će mu interna memorija biti? Ali jedno je sigurno, niko neće nositi tablet kao telefon 😀

Tags: Find 5Find 7Opposmartphonetablettelefon

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *