LG -jev novi Nexus 5X izlazi krajem septembra

Objavila u 04/09/2015 u 12:27

LG-jev novi Nexus pod nazivom Nexus 5X će se pojaviti 29. septembra.

Dugo se pričalo o novoj generaciji Nexus 5 telefona i ova sada informacija nije 100% potvrđena. Ali je ovo sve uvod za to šta će Google predstaviti do kraja septembra. Zna se da će 29. septembra da se u prodaji pojave LG Nexus i Huawei Nexus o čemu se i ranije pisalo u medijima. Da li će se tačno zvati LG Nexus 5X nije potvrđeno jer kako kaže izvor sajta androidauthority.com, još uvek se razmišlja o konačnom imenu. Ali je definitivno bolje da se zove 5X a ne (2015) ili druga generacija, kao što je bio slučaj sa Nexus 7.

Fotografije novog Nexusa koje su se pojavile ranije u medijima kažu da predstavljaju pravi novi Nexus. Baš mi se i ne dopada…

LG Nexus 5X

Novi Nexus 5 će biti dostupan u beloj, crnoj i svetlo plavoj boji i imaće USB Type-C port.

Nexus 5X će biti za nekih 50$ skuplji od originalnog Nexus 5, što bi značilo da će za model od 16 GB trebati da se izdvoji 399 dolara, za 32 GB 449 dolara.

Kao bivši vlasnik Nexus 5 telefona, mogu da kažem da je to najbolji telefon koji sam dosad imala 🙂 Odnos kvalite i cena je savršen.

izvor: androidauthority.com

Tags: googleLGNexus 5Nexus 5Xseptembar

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *