Iscurela fotografija Sony Nexus X?

Objavila u 16/10/2012 u 14:19

originalNa Xperia blogu se pojavila fotografija o potencijalnom Sony Nexus X? Nekoliko fotografija se pojavilo na Picasa nalogu, ali naravno, ovo može biti potpuno lažna fotografija, a možda i ima nečeg između Sony-ja i Google-a. Telefon liči na Xperia ion i Xperia T po dizajnu. Uglavnom, na prikazanom telefonu nema Xperia obeležja, samo Sony, što je sumnjivo.

Još u maju ove godine se pričalo da će postojati više Nexusa, odnosno da će Google napraviti sa više različitih proizvođača novi Nexus. Tako je recimo Nexus 7 sa Asusom, dok je Galaxy Nexus sa Samsungom. Prethodnih dana smo vam pisali o LG Nexusu ali ko zna, možda se i pojavi na kraju i Sony Nexus…

Šta vi mislite, da li je ova glasina lažna? I kako vam se čini ideja Sony Nexusa?

Sony-Nexus-X-640x853

Tags: fotografijagoogleiscurelaleakNexusPicasaSonytelefonXperia

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *