3

Iscurela fotografija Sony Nexus X?

originalNa Xperia blogu se pojavila fotografija o potencijalnom Sony Nexus X? Nekoliko fotografija se pojavilo na Picasa nalogu, ali naravno, ovo može biti potpuno lažna fotografija, a možda i ima nečeg između Sony-ja i Google-a. Telefon liči na Xperia ion i Xperia T po dizajnu. Uglavnom, na prikazanom telefonu nema Xperia obeležja, samo Sony, što je sumnjivo.

Još u maju ove godine se pričalo da će postojati više Nexusa, odnosno da će Google napraviti sa više različitih proizvođača novi Nexus. Tako je recimo Nexus 7 sa Asusom, dok je Galaxy Nexus sa Samsungom. Prethodnih dana smo vam pisali o LG Nexusu ali ko zna, možda se i pojavi na kraju i Sony Nexus…

Šta vi mislite, da li je ova glasina lažna? I kako vam se čini ideja Sony Nexusa?

Sony-Nexus-X-640x853

Objavljeno u Priča se
goldie

goldie

Zlata
Milošević
Objavila tekstova:
Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 misli na “Iscurela fotografija Sony Nexus X?

 1. goldieMilan Nedić ( milan_metal )

  Malo je možda ćoškastog dizajna ili sam ja preveliki zaljubljenik u obline Galaxy Nexusa ? ^_^

 2. Hm.. Mrzi me malo da stalno vičem “FAKE”, ali ova “fotografija” (tip, montaža je, nije fotografija) je već i dokazana i priznata i zna se ko je uradio i sukob je izbio oko toga da li je tendenciozno objavljena na Android Police ili su gospoda sa sajta zaslužni što su pravilno prozvali prevaru prevarom, i taj se sukob završio – i prošlo nedelju dana od onda. Tako da je krajnje vreme da se jasno, glasno kaže: priložena fotografija NIJE budući telefon, već delo mašte jednog čoveka, koji je montažu napravio, objavio na svom Picassa nalogu i onda sedeo i gledao kako svet ludi oko jedne fotke sve se slatko smejući naglas, a onda još napisao blogčinu o tome prema kojoj je ovaj moj tl;dr komentar samo fusnota. Dokaza mnogo, evo nekih:
  http://www.theverge.com/2012/10/19/3527284/how-the-non-existent-sony-nexus-x-fooled-the-tech-world
  http://techcrunch.com/2012/10/19/dissecting-the-sony-nexus-x-the-fake-that-launched-a-thousand-stories/
  i, na kraju:
  http://www.androidpolice.com/2012/10/19/anatomy-of-a-hoax-source-of-sony-nexus-x-fake-comes-clean/

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *