HTC-ov M8 bi trebalo da se pojavi u četiri boje

Objavila u 29/01/2014 u 22:26

XDA TV producent i moderator Shen Ye je tvitnuo da će HTC M8 (HTC One 2) da se pojavi u 4 boje: sivo-crna (#414141), crvena (#cc0000), plava (#33b5e5) i siva (#bebebe). Pretpostavlja se da Shen Ye ne priča gluposti, pa se ovaj tvit uzima za relevantan, pa ga i mi tako uzimamo.

Dosta se poslednjih dana priča o novom HTC-ovom flagship telefonu. Ne zna se još ni tačno kako će se zvati, mnogi ga nazivaju HTC M8 (navodnim kodnim imenom) jer je glupo zvati ga HTC One 2. Šuška se i da bi mogao da se zove HTC One +. Ja nekako ipak mislim da će biti kreativniji…što se same specifikacije tiče, nagađa se da će telefon imati ekran od 5 inča full HD rezolucije a priča se i o 2k rezoluciji. Da će imati Android KitKt 4.4 sa Sense 6 interfejsom što može doneti mnoge lepe funkcionalnosti telefonu. Telefon će navodno imati Qualcomm-ov quad core procesor, 2GB RAM-a, aluminijumsko kućište i da će i dalje imati UltraPixel kameru i BoomSound prednje zvučnike. Priča se i da će HTC pored flagship telefona da izbaci i telefon u srednjoj klasi. Ovaj telefon bi trebao da pripadne Desire liniji telefona, imao bi 5 inča ekran sa 720p rezolucijom. Navodno bi telefon imao MediaTek octa-core procesor sa 1,5 GB RAM-a. Telefon bi dolazio sa Android 4.3 (Jelly Bean) i Sense 5.5 interfejsom.

Naravno sve su ovo samo priče, ništa nije potvrđeno niti zvanično. Ali vrlo često u poslednjih par godina, kada informacije procure, ispostavi se i da su tačne uz par drugačijih detalja koji mogu biti i krupni.

Tags: HTC M8htc one 2HTC One PlusHTC One TwokonceptMediaTekprocurele informacije

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *