Google Music ušao u internu test fazu

Objavio u 28/03/2011 u 13:03

google music

Pre oko mesec dana pojavili su se linkovi na Android Marketu koji su pokazivali na Google Music servis. Takođe su kružile priče o tome da će Music Sync biti predstavljen sa Androidom 3.0, gde se i pojavio u Music aplikaciji za Honeycomb, ali jei sinhronizovao muziku na Google servere koji još uvek nisu postojali. Sve u svemu, ništa od toga nije bilo zvanično i sve to su bila nagađanja.

Google Music servis je definitivno blizu, a CNet sajt javlja da je Google započeo interno testiranje. Servis bi trebao da sinhronizuje muziku na sve uređaje koji su vezani za isti nalog, bilo to desktop računar, mobilni telefon, tablet ili nešto peto. Ako ne želite da čekate, možete posetiti XDA tred na kom ljudi pokušavaju razne hakove (kao i obično) 🙂

Tags: googlemusicsinhronizacija

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *