“am-android-htc” kategorija u novom Marketu??

Objavio u 04/08/2011 u 14:03

am-android-htc

Vlasnici HTC telefona koji su instalirali novi market, ili im se sam apdejtovao, mogu da primete da im se pojavila nova opcija u marketu “am-android-htc” koja za sada ne radi ništa. Tačnije, kada se uđe u tu opciju, loading stoji i ne pomera se.

Da li to HTC sprema neki vid marketa u marketu kao što smo viđali kod nekih drugih proizvođača? Ili je ovo neki bag u Marketu? Još uvek nema nikakvih zvaničnih saopštenja ni od Google-a, kao i ni od HTC-a. Tako da nam ostaje da sačekamo.

Jeste primetili ovu opciju? Šta mislite šta će se kriti iza nje? Optimizovane aplikacije za telefone? Jeftinije aplikacije? Ili samo preporučene aplikacije od HTC-a?

Tags: am-android-htcAndroidkategorijamarket

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

7 komentara, pridruži se diskusiji!
 • Možda će tu da piše u zavisnosti koliko ste dugo u toku dana koristili telefon:

  1. “Čoveče, ostavi me više na miru! Odi na izlet, raspali roštilj, uživaj u prirodi…”

  2. “Možda je vreme da nađeš devojku/momka!?”

  A u slučaju da vam je uključen internet i telefon provali da ste u nekom kafiću i vrtite ekrane iz dosade vršljate po marketu:

  1. “Aman zaman, pričaj nešto sa ljudima, prestani više da mi trošiš bateriju!”

 • Meni se isto pre par dana pojavilo to na Galaxy s i pise am-android-samsung. Predpostavljam da je neki bug marketa :S

 • neprosipajte se dzaba…;)

 • Vidi zaista 🙂 Poznavajuci HTC,nudice nepotrebne bloatware app-ove xD

 • To je verovatno bila rana pripremna faza. Kod mene piše samo HTC i tu je smešteno samo par aplikacija koje je HTC i ranije forsirao, recimo “Pulse News”, “DropBox”, “DropSnap”,”Slice It” i još 3-4, tako da… Ništa spektakularno. 🙁

 • Meni, recimo, piše am-android-google, a imam HTC telefon. 🙂

 • Primetio sam pre par dana, i pre bih rekao da je reč o nekom bagu, s obzirom da link ne radi i da je naziv “čudnog” formata.

  No, videćemo…

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *