Vanilla Android trend

Objavio u 18/05/2013 u 19:32

SenseLess

Na Google I/O 2013, Google je predstavio Samsung Galaxy S4 sa Vanilla Androidom … da, da, sećate se ovog teksta gde sam baš rekao ko prvi Stock Androidu, njegov je? E pa, izgleda su se proizvođači opametili, tj. Android je evoluirao, sada lepo izgleda, ima pregršt opcija i dosta korisnika više ne želi prilagođavanja od strane proizvođača.

Danas su procurele informacije da i HTC sprema Vanilla Android za njihov flagship uređaj, HTC One.

Iz izvora koji je poznat da daje insajderske informacije o HTC uređajima, došao je tvit da HTC One treba da dobije apdejt na 4.2 Jelly Bean za 2-3 nedelje, dok “Senseless” izdanje stiže ovog leta.

HTC One je jedan od najpopularnijih telefona trenutno, međutim i dalje ima 4.1.2 verziju Androida sa Sensom 5 iako je 4.2 među nama već skoro šest meseci.

Naravno, svi koji su kupili HTC One kukaju za apdejtom, ali eto, vesti su da će stići za 2-3 nedelje.

@LlabTooFeR je već imao informacije vezane za Sense 5, a evo sada i za HTC One:

Ono što je zanimljivije je da “Senseless” HTC One stiže, iako @LlabTooFeR ne potvrđuje stopostotno informaciju, tamo gde ima dima, ima i vatre 😀

Iskreno se radujem ovom trendu i nadam se da će dok ne dođe vreme da kupim novi telefon svi telefoni dolaziti u te dve verzije … gde ću ja naravno birati Stock 😀

[via Android Authority]

Tags: Androidgalaxy s4Google Editiongoogle iohtcHTC OnesamsungSenseless

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *