Twitter za Google Glass

Objavio u 30/04/2013 u 13:11

twitter-for-glass-tweetJuče se na netu pojavila informacija da twitter razvija aplikaciju za Google naočare. Zapravo tweet se pojavio koji je uneo glasine jer u detaljima stoji da poslat sa “Twitter for Glass” klijenta, što stoji na svakom tvitu pored vremena objave. Tweet i nalog su obrisani, što je verovatno posledica da ta informacija nije smela da ispliva na površinu. Jer GlassTweet je još uvek neoficijelni klijent.

Verovati ili ne, siguran sam da Twitter radi na aplikaciji za Google Glasses. Pravo pitanje je šta raditi sa takvom aplikacijom. Zamislite pratite hashtag koji je u trendu preko naočara, nemoguća misija.

Tags: GlassTweetnaočareTwitter for Glass

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *