Slike LG prototipa iscurele

Objavila u 06/05/2013 u 15:11

LG prototip

Kao i obično, iscure neke fotografije. U narodu se priča o tome da kompanije namerno puste po koju fotografiju kao da iscuri kako bi se pravio buzz. Ljudi vole da pričaju i čačkaju ono što se ne sme, ili što je “zabranjeno” i tajno. Ali ako pitate ljude iz kompanija šta oni misle o tome, reći će vam da zapravo svako curenje informacija kompaniju košta. Kako kažu, kada se izračunaju dobici i gubici curenja informacija, kompanija je u gubitku. Kome verovati?

Uglavnom, pojavila se fotografija LG prototipa i to na Twitter nalogu @evleaks. Postavlja se pitanje, da li je ovo Optimus G2 ili Nexus 5? A možda nešto treće. Po dizajnu i zaobljenosti ekrana na ivicama, ovaj telefon liči na Nexus 4 i Optimus G. Nagađa se da će Optimus G2 imati 1080p rezoluciju ekrana veličine 5,5 inča i da će biti prvi pametni telefon sa novim Qualcomm-ovim quad core procesorom radnog takta 2,3 GHz, Snapdragon 800.

LG prototip

Tags: fotografijaLGNexus 5Optimus 5prototipquad coreQualcomm

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *