Samsungov zaposleni (navodno) objavio sliku Samsung Galaxy S3 telefona

Objavio u 19/03/2012 u 12:01

Dok se prethodnih dana špekulisalo o validnosti postera na kome se nalazi Samsung Galaxy S3 telefona, na sajtu Reddit.com je neko objavio fotografiju dotičnog telefona.
SGS3
Osoba koja je objavila ovu sliku ima jednokratni profil i rekla je da je njen prijatelj koji joj je dao ovu sliku na visokoj poziciji u Samsungu, a u komentarima odgovarala na pitanja drugih korisnika Reddit-a.
Navodno, Samsung Galaxy S3 ima 4.7″ Super AMOLED Plus 720p ekran koji prekriva skoro ceo prednji deo, četvorojezgarni Exynos 4412 procesor (4412 je dvojezgarni, tako da se neko ovde zeznuo) i 2 GB RAM memorije. Zadnja kamera ima 12 megapiksela i blic. Debeo je tačno 8 mm i ima ogromnu bateriju od 2250 mAh
Rečeno je i da S3 dolazi sa dva lančera i to TouchWiz + standardni ICS.
Aj’ da vidimo da li je ovaj lik prevario ceo Android svet.

Tags: RedditSamsung Galaxy S3

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

6 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *