Prve jasne slike Sony Ericsson Acro telefona ekskluzivnog za japansko tržište

Objavio u 14/04/2011 u 10:41

SE Arco

Prve jasne slike SE Acro telefona su se pojavile na japanskom blogu Datacider. Na osnovu novih slika, kao i procurelih informacija, Acro je deblja varijanta Xperia Arc telefona sa novim funkcionalnostima za japansko tržište, uključujući NFC, TV tjuner i infra crveni senzor. Takođe izgleda da će Acro imati 4.2 inča ekran i 8MP kameru kao i Arc.

Još uvek nema najave o tome kada će se pojaviti na tržištu, ali pošto su neki Xperia telefoni predviđeni za 2011 godinu odloženi zbog katastrofa koje su pogodile ovu zemlju, moguće da će proći dosta dok se ovaj uređaj ne pojavi na japanskim policama.

[Datacider via Xperia Blog]

Tags: AcroseSony Ericsson

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1156

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share