Procurele fotke Motorolinog pametnog telefona, novi Nexus ili X-Phone?

Objavio u 03/05/2013 u 19:11

Triptih slika misterioznog Motorola telefona je osvanuo. Znamo da Motorola i Google nešto krčkaju, ali jako je malo detalja do sada “procurelo”. Google i Motorola drže ove informacije u dosta velikoj tajnosti, što samo pravi još veći buzz i meni diže adrenalin 😀

Sa ovog triptiha se može videti oblik telefona koji podseća na Nexus…:

X Phone Triptih

Kao i do sada, preko tviter naloga @evleaks dobijamo još procurelih informacija. Uređaj je očigledno dobro upakovan, tako da se što manje detalja može videti na fotkama, ali veoma liči na Motorolu XT912A o kojoj su procurele informacije u martu.

Mislim da ovo nije Nexus. Prvo jer imam neproverene informacije iz pouzdanih izvora da je sledeći Nexus LG, a drugo, ne bi Google dozvolio onoliki Motorola logo s prednje strane uređaja 😉 Takođe, tu je i bloatware od AT&T mreže, tako da je moguće da je ovaj telefon Motorola Atrix 3, ali ne mora ništa da znači.

X Phone Back

E, sad, da li je X-Phone? Možda. S obzirom na specifikaciju koju možemo da očekujemo Android 4.2.2 Jelly Bean, a i sve ikone koje se vide na triptihu su stock Android ikone, a ne MotoBlur.

Motorola sve više i više “fura” stock izgled Androida od kako ju je Google kupio. Po nekim informacijama X-Phone bi trebao da se pojavi širom sveta kao što to Samsung radi, ali ne na isti način kao Nexus.

Sve što više i više slušam o ovim Moto-Google informacijama, sve mi se više sviđa.

Military Moto stil sa Stock Google Androidom …. mmmmmmm 😀

Tags: @evleaksgoogleJelly BeanLGmotorolaNexussamsungX Phone

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

4 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Ne svidja mi se kako izgleda. Pretpostavljam da ce finalna verzija izgledati mnogo bolje.

  • Emm, s’obzirom da ima AT&T bloatware, lako moze biti da je ovo neka varijacija postojeceg modela za AT&T mrezu.
    Koliko sam ja upoznat (a nisam bas nesto), prvo izadje Internacionalna verzija telefona, a onda ih pretvaraju u Captivate, Vibrant, Fascinate… itd.
    Ili ako izadje prvo za AT&T onda je direktan dil sa njima i ne naprave uopste internacionalnu verziju istog…

    Verovatno lupam, ali to je neka moja logika…

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *