Novi interfejs za Gmail aplikaciju izgleda stiže

Objavio u 25/05/2013 u 14:04

Juče su procurele neke informacije o potencijalnom redizajnu Google-ove Gmail aplikacije za Android. Ono što možemo da vidimo je nešto novo što stiže uskoro, ali je možda samo mokap koji je korišćen unutar Google-a. Ono što ispod možete videti je screenshot sa Google I/O developerske sesije prošle nedelje, a to je potpuno novi Gmail sa navigacijom koja se slajduje itd.

Gmail Google IO Developers

Dok se na I/O 2013 pričalo o mnogim stvarim, jedna sesija je bila o “Strukturi dizajna Android aplikacija” gde su pričali o navigaciji. U ovom slajdu možemo naslutiti sliku iznad koja pokazuje novi redizajnirani i unapređeni Gmail za Android. Barem se nadam da je tako.

Detalje su otkrili, a ko drugi nego Android Police, a tačnije na oko 23. minutu sesije je slika koja je “procurela”. Ovo naravno može biti samo mokap da se pokaže kako aplikacije mogu izgledati. Ali u svakom slučaju pogledajte uporedni prikaz trenutnog stanja i ovog sa mokapa:

Android Police Gmail comparison

Navigacioni meni koji se slajduje nije ništa novo, tačnije gomila aplikacija ga ima, YouTube, Google+, Google Music, Drive itd. Izgleda da ovo postaje trendu i interfejsu, a mogu reći da mi se ovakav vid navigacije mnogo više sviđa od drop down navigacije.

Kako sve ovo vama izgleda?

[via Android Police]

Tags: gmailNavigacijanova verzijaredizajn

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Ron Amadeo je ono sto Android ima a iOS nema, i ovo nije prvi put da to izjavljujem. Momak je prosto neumoran, i potpuno je ludo što Google prati šta on (i još neke njegove kolege s istog sajta) priča, i to s vremena na vreme potpuno poštuju. Što je sjajno i za sajt i za Google i za nas korisnike, imho.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *