Nova verzija Android Marketa donosi Google Music

Objavio u 06/04/2011 u 16:25

android-market-test

Najčudniji leak od svih u poslednje vreme je sigurno Google-ova “slučajno” puštanje test verzije Android Marketa. Ako je ovo sledeća verzija Marketa koja će biti apdejtovana na našim telefonima, svakako nema puno promena. Najveća razlika, koju zapravo nećete videti, je uvođenje kontrole sadržaja.

music-playerAli to nije sve. Preko novog Marketa je moguće preuzeti Google Music aplikaciju za Android. Music 3.0 je dizajniran u stilu Honeycomb-a, ali prilagođen manjim ekranima. Takođe dodaje podešavanja za Google Music cloud servis koji još uvek nije u funkciji.

Druge aplikacije koje će takođe dobiti apdejt su 3D gallery, Google Camera v12 i Google Desk Clock 10. Aplikacije je moguće skinuti, ali ih nije moguće pokrenuti. Ako želite da skinete apk fajlove, posetite link izvora.

[via Switched]

Tags: 3D GalleryCameraDesk ClockgoogleHoneycombmarketmusic

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *