Motorola Xoom u mt:s-u za 30.000 dinara

Objavila u 01/04/2011 u 12:02

motorola xoom tablet

Divne vesti! Nakon dužih pregovora sa kompanijom Motorola, mt:s je uspešno potpisao ugovor sa istom i uskoro ćemo imati priliku da sa mt:s-ovim paketima uzimamo Motoroline telefone i tablete sa Androidom. Kao prvi najavljen uređaj je Motorola Xoom tablet i to uz Mix Net paket uz doplatu od 30.000 dinara. Pored ovog toliko traženog tableta, u ponudi će se naći i Droid telefoni, takođe uz primamljive mt:s pakete. Kako smo dobili informaciju iz mt:s -a očekujte telefone Droid, Droid 2, Droid Pro i sjajni Droid Bionic. Jao ja jedva čekam!

Srbodroid će dobiti na testiranje Motorola Xoom tablet uskoro, tako da možete očekivati recenzije i benchmark testove o ovom prvom tabletu sa Honeycomb Android operativnim sistemom. Inače, sve bi ovo zaista bilo brutalno dobro da nije prvi april. 😀

Tags: 1. aprilmotorolaMotorola XoomMTSsalatablet

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *