Motorola XFON a ne X-Phone

Objavio u 04/05/2013 u 10:27

Juče smo videli procurele fotografije Motorolinog novog čeda. Danas nam stižu još neke informacije.

@evleaks je pustio još jednu fotografiju u etar …

XFON

Telefon se neće zvati X-Phone, već XFON … što ima više smisla, s obzirom da Motorola voli da se dere i piše CAPS LOCK. Informacije su i da će se ovaj telefon pojaviti u julu mesecu ove godine.

Prema nekoliko izvora, XFON je pod Google-Moto kodnim imenom Ghost. Kao što sam u prethodnom tekstu naveo, priča se da će stići kod svih operatera, a ne samo na AT&T mrežu. E, sad, da li će i kod nas, ja se iskreno nadam.

Meni ovo Ghost ima potpuno smisla sa sakrivanjem telefona i pravljenjem buzz-a. Ko duh 😀

Prema izvorima PhoneArena-e, uređaj koji je juče procureo zapravo jeste “Ghost” XFON i dolazi na više operatera i to u julu. Nije Nexus, ali skoro da jeste.

Informacije koje smo ranije imali su govorile da će telefon biti prilagodljiv korisničkim potrebama, ispostavilo se da je to takođe tačno. Na slici iznad je mat crni koji će sigurno biti prodavan, kao i sa fotke od juče od karbona. Takođe postoje informacije da Motorola ovog puta neće ići sa kevlarom 🙁 nego će koristiti polikarbonatno kućište. U svakom slučaju, izgleda da će ih stvarno biti 20 vrsta materijala i boja.

Dodatno, izvori kažu da će uređaj biti dimenzija 4,7 inča (nije potvrđeno), sa FullHD 1080p rezolucijom, iako je na demo verziji 720p ekran. Takođe, biće kompletno Stock Android, sa nekoliko Motorola prilagođavanja kao njihov softver za upravljanje potrošnjom baterije itd.

Nadam se da su sve ove informacije tačne i da ćemo na ovogodišnjem Google I/O videti XFON sa Androidom 4.3.

Tags: Android 4.3googlegoogle iomotorolaX PhoneXFON

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!
  • lol, srbodroidcic je totalno wild. prvi put ga vidim…

    Taj polikarbonat, to ko One X? Meni taj materijal bas bas dobar, kazu i zub vremena ga ne dira mnogo. Inace su polikarbonati superotporne plastike, al’ nemojte to nikom da kazete, zna se ko pravi plasticne telefone (i to nisu ni htc ni Motorola). Razlika je, naravno, sija li to ili ne.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *