Microsoft Office za Android izlazi u novembru?

Objavio u 24/05/2012 u 16:46

Microsoft Office AndroidU februaru se pričalo da Microsoft Office stiže za neke iUređaje, međutim danas stiže informacija da se Office sprema i za Android, a planirani izlazak u javnost je u novembru.

Osoba koja je videla Office za iOS potvrdila je da je identična aplikacija viđena kako se razvija za Android tablete i da, kako anonimni izvor kaže, obe aplikacije za različite platforme izlaze u novembru.

Naravno, Microsoft je osporio ove tvrdnje i rekao da je fotografija iznad lažna.

Da li ćete se radovati ukoliko Microsoft Office izađe ili više volite neke druge kancelarijske aplikacije?

Tags: docdokumentiExcelMicrosoft OfficepisanjePower PointWord

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!
  • :facepalm: :puke: Ništa od Microsofta neće prljati moj telefon… 😀 Na telefonu može da prođe bilo koji softver koji će mi otvoriti dokument kad mi je hitno, naravno da nije Microsoft, a na desktopu je tu libre office. 🙂

  • Мени се Гугл документ уопште не свиђа, пре бих користио ВордПад, Микрософтов комплет програма ми је постао незаменљив од верзије 2007 и искрено Андроиду је добар канцеларијски пакет баш недостајао.

  • Lično nemam preveliku potrebu za Office paketima. Google docs mi u potpunosti završavaju posao 🙂 A OpenOffice ako baš mora na desktop-u. Takođe OpenOffice je u ranim eksperimentalnim fazama za Android, ali nema nikakvih nagoveštaja kad bi mogla da se pojavi prva verzija.

    P.S. Ne dam pare Micro$oftu 🙂

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *