LG Optimus G2 će imati tastere na poleđini?

Objavio u 07/07/2013 u 8:53

LG Optimus G2

O LG Optimus G2 telefonu se uveliko piše, gde se sada već zasigurno zna da će se pojaviti 7. avgusta na LG događaju. Specifikacije i izgled telefona su iscureli.

Razmak između ekrana i kućišta treba da bude mizeran, kao što može da se vidi na slici iznad. G2 treba da stigne sa Qualcomm Snapdragon 800 procesorom i 2GB RAM memorije. Takođe su najave i da će imati 13 megapiskela kameru.

Kada sam kod kamere, najavljuje se i optička stabilizacija slike koja će verovatno biti kontolisana kroz LG aplikaciju za kameru. Dalje informacije nalažu da će ekran biti IPS sa 5,2 inča, što je malo previše po mom mišljenju. Raspon od 4,3 i 4,7 inča je po meni sasvim dovoljan za telefon. A rezolucija treba da bude 423ppi na Full HD tj. 1920 x 1080p.

E sad dolazimo do tih famoznih dugmića iz naslova, koji bi trebali da budu sa zadnje strane blizu donjeg dela. Treba da ih bude tri, jedno power dugme i dva za + i – što bi trebalo da da mogućnost zumiranja i ostalih funkcionalnosti. Ovo po meni zvuči jako zanimljivo jer u većini slučajeva mislim da je nezgodno pritiskati to power dugme i dugmad za pojačavanje i stišavanje, a samim pozicioniranjem sa zadnje strane se ostavlja prostor da ceo prednji deo uređaja bude zapravo samo ekran.

Još u martu ove godine su iscureli podaci sa benčmarka gde se veruje da je u pitanju Optimus G2 – LG D801, gde je izlistan kao g2_tmo_us, što takođe nalaže da je za US operatera T-Mobile. Ovde je takođe procurela informacija da se radi o Snapdragon-u 800 i ekranom rezolucije 1794 x 1080.

Nakon toga stižu i informacije da će stići sa 3 umesto 2 GB RAM memorije, što će ovaj telefon poziciionirati u sam vrh Android uređaja.

Meni deluje kao da se LG baš baš zaleteo i hoće da iskoristi momenat koji im je pružio Nexus lejbl. Neka, treba nam još kvalitetnih igrača, a mislim da LG ima dosta šansi da se vrati u top igrače.

[via Android Guys]

Tags: 3GBfull hdLGOptimus G2Snapdragon 800

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *