LG Nexus 5 screenshot-ovi i log fajl

Objavio u 30/09/2013 u 9:20

Kako se datum predstavljanja LG Nexus 5-ce bliži, sve je više i više informacija koje se pojavljuju na netu. Ako ste pratili na netu razvoj situacije, mogli ste videti screenshot apdejtovane Google tastature na Google Play prodavnici koja sada ima belu ikonu u status baru, koji je Google na kraju uklonio. Ništa bolje ne potrvđuje leak nego uklanjanje screenshot-a ili YouTube videa. Sada se pojavio novi screenshot koji potvrđuje prethodne procurele informacije.

Kao što možete da vidite na slici ispod, ista belo-siva ikona u status baru se pojavila. Ovo je isto kao i Korejska Google tastatura koja je obelodanjena prošle nedelje. Pored toga što je bela, WiFi ikona je nešto izmenjena i sada možemo videti da je Android Debug ikona takođe prikazana. Ili će Debug ikonica ostati u Key Lime Pie fazonu ili nisu stigli da je zamene pre ovog kompajliranja. Ja imam utisak da će i to zameniti da bude u KitKat konvenciji imenovanja.

myce android klp

Takođe možete videti ažuriran ili pak interni interfejs Google Authenticator-a na slici iznad. Ono što je najuočljivije je da je preko ikone za Authenticator sada i Bluetooth ikona. Moguće da će u KitKat verziji Androida biti ubačena funkcionalnost sa Moto X telefona gde ukoliko je u blizini neki Bluettoh uređaj koji se smatra sigurnim, da će isključivati ekran za zaključavanje.

Pored ovoga, imamo i log fajl koji ukazuje na nekoliko aspekata sledećeg Nexus uređaja. Ime ploče vidimo da je “hammerhead” što se poklapa sa Nexus stilom i možemo videti da potvrđuje da je LG proizvođač.

Rezolucija ekrana je izlistana kao 1920×1080, što potvrđuje prethodne glasine FCC dokumentacije. Što bi značilo da će Nexus 5 imati PPI negde oko 443 sa dijagonalom ekrana od 4,96″. Takođe iz log fajlova se može zaključiti da će Nexus 5 imati bežično punjenje, što opet potvrđuje FCC dokumenta.

Log fajl ukazuje na Android build broj Key Lime Pie KRS74H, što znači da je kompajliran 13. septembra. A takođe je očigledno da će Nexus 5 pogoniti Linux Kernel verzije 3.4.0.

[via Phandroid]

Tags: Bela ikonaGoogle AuthentificatorleakLGLogFileMoto XNexus 5procureloscreenshot

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *