LG G Pro 2 će imati 4K kameru i OIS+ stabilizaciju

Objavio u 04/02/2014 u 23:43

LG već uveliko zagreva javnost za jedan od najčudnijih uređaja koje smo videli do sada, a to je LG G Pro 2. LG na kašičicu pušta informacije i verovatno će nastaviti sa tim pa sve do Mobile World Congress-a gde će i predstaviti ovaj uređaj.

Sada je puštena informacija vezana za kameru gde nam govore kog će tipa tehnologija biti korišćena za fotkanje i snimanje videa.

Senzor same kamere je izgleda 13MP i imaće stabilizaciju slike OIS+ koja kombinuje hardverske i softverske tehnike kako bi pomogla u pravljenju još manje mutnih fotografija.

Pored toga, LG je takođe rekao da će snimati video 1,4 puta sporije od normalnog za puštanje u slow motion-u. Burst mod će moći da pravi do 20 fotografija i da snima 4K video (što je 3840×2160).

Same specifikacije ne znače ništa, ali zvuči kao da će ovo stvarno biti zver od kamere, ali bolje da se ne uzbuđujemo previše dok to i sami ne vidimo 😀

[via LG Korea]

Tags: 4K kameraLGLG G Pro 2

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *