Iscureo zvanični Samsung Galaxy S2 (I9100) Jelly Bean rom

Pričalo se da će Samsung Galaxy S2 (I9100) dobiti zvanični Android 4.1 Jelly Bean ovog meseca, ali o tome se ništa ne čuje od Samsunga. Zato su tajni agenti rešili da stvar preuzmu u svoje ruke.

Na XDA Developers forumu se pojavila zvanična verzija Jelly Bean-a za ovaj telefon i na temi koja je od sinoć napucala preko 100 stranica, korisnici se hvale kako sve radi i kako je rom odličan!

SGS24.1

Oni koji ne žele da čekaju zvanični Over The Air apdejt slobodno mogu da odu na ovu temu i informišu se malo bolje o ovom iscurelom romu. U trenutku kada sam prelistavao tu temu nisam uspeo da nađem linkove za preuzimanje roma na prvih nekoliko stranica, ali sam uspeo negde na sto i nekoj, pa vam daljem direktan link za preuzimanje roma da se ne mučite – nalazi se ovde, prvi odozgo.

Pažnja: SrboDroid nije odgovoran ukoliko oštetite vaš uređaj.
Ukoliko niste dovoljno tehnički (računarski) obrazovani, savetujemo vam da instaliranje roma primenjujete uz nadzor stručnije osobe.

Objavljeno u Leaks

Coby

Goran
Svoboda
Objavio tekstova:
Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *