Iscureo video klip sa HTC Ville telefonom

Objavila u 31/01/2012 u 18:15

htc villeKako nam je hercegyu dojavio, iscureo je video klip o novom HTC-ovom telefonu pod nazivom Ville.

Telefon još nije zvanično najavljen ali su kao i uvek detalji specifikacije telefona su iscureli još pre par meseci. Ovaj telefon je izuzetno tanak, očekuje se da je debljine 8mm. Dolazi sa Android 4.0 verzijom (Ice Cream Sandwich) i sa Sense 4.0 verzijom koji donosi novi doživljaj HTC telefona. Telefon ima 4,3 inča qHD Super AMOLED ekran sa rezolucijom 540 x 960 piksela (~256 ppi) i dual core procesor na 1,5 GHz iz Snapdragon serije 4. Ima i dve kamere, zadnju od 8 MP (3264×2448 piksela) sa autofokusom i LED blicem. Ima mogućnost snimanja 1080p.

Kako vidim na weather widgetu na telefonu u klipu, u Podgorici nije hladno kao kod nas, samo -2 stepena. 😀 Klip je snimljen u Podgorici, neko se dočepao ovog prototipa. 🙂

Tags: htcIce Cream SandwichICSiscurelaleakSense 4.0Ville

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *