Iscureo Sony Xperia S promo video sa novim UI-em

Objavila u 22/02/2012 u 17:40

xperia sVeć smo pisali o Sony Xperia S telefonu i njegovu detaljnu specifikaciju možete videti u ovom tekstu. Ovih dana je na netu procureo i promo video klip sa prikazom unapređenog interfejsa. Sony-ev novi Timescape interfejs sada izgleda još bolje, sadrži nove funkcije i nove 3d animacije UI (User Interface) elemenata. Novi Timescape bi trebalo da Xperia S dobije kroz sledeći update. Potpuno je moguće da će i svi Xperia telefoni iz 2011. godine, kasnije ove godine takođe dobiti update sa novim interfejsom.

Na video klipu se vidi novi lock screen, home screen, FM radio, vidžeti, muzički plejer i galerija. Timescape UI podseća na SPB Shell 3D o kojem sam pisala ranije i eboye je pisao, ali ipak ima neki Sony-ev prepoznatiljiv final touch. 😛

Ukoliko vam se dopada šta Sony radi sa njihovim telefonima, pogledajte video klipove u nastavku. 🙂

Iscureli promo klip:

Još dva klipa sa prikazom UI-a.

https://www.youtube.com/watch?v=Idv5avHv058

Tags: 3DAnimacijeinterfejsprikazSonyTimescapeuivideoXperia S

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *