Iscureli snimci ekrana Sony Sirius KitKata.

Objavila u 21/01/2014 u 2:09

Prvo su iscurele specifikacije novog Sony-jevog telefona kodnog naziva Sirius, a kasnije i snimci ekrana KitKat-a na kojima se vide neke od funkcionalnosti Sony-jevog novog čeda. Na slici ispod se vidi specifikacija ali naravno ovo je verovatno neki prototip i ne znači da će specifikacija biti baš takva ali da se naslutiti šta da očekujemo.

Sony Sirius

Ali zanimljivo je da su iscureli i snimci ekrana novog Sony Timescape interfejsa koji donosi neke novine. Na osnovu snimaka se vidi da će telefon Sony D6503 koji nazivamo Sirius imati podršku za 4K video zapise. Ovo se vidi po Camera aplikaciji na snimku ispod.

Tu je i mogućnost snimanja video zapisa sa visokim frejm rejtom pa potom puštanje istog u slow motion stilu. Ovu opciju je HTC predstavio prvi na Android pametnom telefonu i to na One X modelu.

Xperia KitKat Sirius

Na snimku ispod se vidi i da ekran ima nove opcije. Interesantna je Glove mode koji omogućuje korišćenje ekrana sa rukavicama, a tu su i podešavanja balansa bele boje. Pametna kontrola pozadinskog osvetljenja radi po sličnom principu kao i Samsungova Smart opcija, dok se gleda u telefon ekran radi, kada se više ne posmatra telefon, ekran se gasi sam.

Xperia KitKat Sirius

Smart call handling je nova opcija kod Sony-ja koja omogućava korisniku da se javi na telefon ili da odbije pozive samo gestovima. Recimo, za javljanje na poziv, dovoljno je primaći telefon do lica, da odbijete poziv dovoljno je promrdati telefon. Da ugasite zvono, telefon je potrebno okrenuti sa ekranom na dole na ravnoj površini.

Xperia smart call

Sony nudi i dve vrste Home lančera između koje će korisnik moći da bira. Ovako izgleda Simple lančer:

Xperia KitKat Sirius

Ostali screenshotovi:

Izvor slika sa Xperiablog

Tags: KitKatscreenshotsSony D6503Sony XperiaSony Xperia SiriusXperia KitKat Sirius

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Ovaj model (D6503 Sirius) zapravo nije flagship, vec varijanta. Prosle godine je to bio model ZL (C6503), varijanta flagship Xperia-e Z (C6603). Sta donosi ovogodisnji flagship (D6603 Canopus) model, kada je ovaj toliko dobar, ne mogu ni da zamislim 😀
    Najverovatnije ce oba modela biti predstavljena na MWC-u sledeceg meseca. Jedva cekam!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *