Iscurele specifikacije Huawei Ascend D2 Quad u GLBenchmark-u

Objavio u 29/11/2012 u 22:26

Huawei Ascend D2 Quad

Jedan od popularnijih kineskih brendova, Huawei je u poslednje vreme popravio svoju paletu proizvoda. Ove godine Huawei je izbacio nekoliko kvalitetnih modela. A od skora imaju i in-house quad-core rešenja, velike baterije … Deluje kao da je Huawei shvatio šta kupci žele.

Ascend D2 Quad je obećan davno, a evo izgleda i stiže 🙂 Navodno, u benchmark aplikaciji GLBenchmark se pojavio ovaj D2.

Huawei Ascend D2 Quad GLBenchmark

Iscurela specifikacija se vodi na uređaj pod tačnim nazivom Huawei D2-5000. Ovo će definitivno biti Ascend D2 Quad kada se pojavi u javnosti i imaće prilično jake specifikacije. Prema GLBenchmark testu, novi uređaj ima radni takt četvorojezgarnog procesora na 1,5GHz, 2GB RAM memorije, Android 4.1.2 Jelly Bean i Full HD 1080p displej. Ono što je čudno je da je rezolucija izlistana 1800×1080, umesto standardnih 1920×1080.

Quad-core procesor i 1080p displej će očigledno postati standard u Android ekosistemu, a Huawei izgleda da sprema svoj flagship uređaj za CES i MWC sledeće godine.

Šta kažete, jel ima Huawei šanse da stigne postojeće gazele?

 

Tags: 1080pAscendCESD2fullHDHuaweiJelly BeanMWCquad core

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Naravno da ima šanse,koristim p1 već dva meseca i stvarno je vrhunski uređaj,doduše imam htc wildfire već dve godine pa bi svaki noviji telefon na mene ostavio dobar utisak 🙂 ,nije da sam nezadovoljan sa wildfire-om, još uvek ga koristim i sa njim sam isprobao skoro sve što se sa androidom može,zahvaljujući i Srbodroidu 😉 ,još uvek radi bez greške..ali je stvano mnogo spor za današnje standarde.

  • Huawei ima iste šanse da stigne vodeće gazele kao Hundai. Meni je, danas, Hundai sasvim prihvatljiv copycat, da kupujem (nov) auto, ne bi bio eliminisan.

    A što se tice rezolucije od 1800×1080, moguće da ce biti stock Android, sa on screen dugmicima, i na njih otpada ostalih 120×1080 pixela, od 1920×1080.

    Specifikacije ko htc DNA, verovatno 5″ display. Biće tu mušterija.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *