HTC M7 će se izgleda zvati samo HTC One

Objavio u 11/02/2013 u 12:12

Ekipa sa Twittera koja obično ima pouzdane i sigurne informacije – @evleaks, objavila je na svom nalogu da će novi telefon iz HTC kompanije koji svi nazivaju M7, doći na tržište sa nazivom HTC One.

HTC One

Da bi sve bilo interesantnije, oni su okačili i informacije o jednoj test fotografiji sa ovog telefona, a možete je pronaći na ovom linku.

Naravno, ovo za HTC One naziv nije 100% tačna informacija, ali pošto je @eveleaks inače davala tačne informacije, vrlo je moguće da će se novi telefon iz kompanije HTC tako zvati.

Nakon što se ova informacija pojavila, svi su se zapitali zašto bi se M7 zvao prosto One, jer se u stvari cela poslednja serija Hateceovih Android telefona zove One.

Šta vi mislite?

Tags: @evleaksHTC OneM7

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *