Google Nexus 3

Objavila u 31/05/2011 u 12:24

nexus 3

Iscurela je fotka, kako kažu, izgleda budućeg Nexus 3 telefona. XD Zapravo, radi se o test uređaju koju je ufotkao lik iz Android developerske laboratorije i kažu da ga zovu Nexus 3. Priča se da će Google pregovarati o izradi ovog uređaja ili sa HTC-om ili sa LG-em oko brendiranja uređaja. Možete primetiti da uređaj nema fizičkih dugmića, što bi možda značilo da Android verzija Ice Cream, neće koristiti ove fizičke dugmiće ili se radi o tome da je ovo test uređaj i da će mu se fizički izgled još menjati.  Naravno o ovome se zasad može samo špekulisati, ostaje nam da sačekamo, pa ćemo onda videti šta Google kuva.

Šta vi mislite, ko će biti naredni Google-ov saradnik oko proizvodnje trećeg Nexus-a, HTC ili LG? Ili možda neka treća kompanija. Ja nešto sumnjam na LG, a vi?

Tags: fotkafotografijahtciscureloLGNexus 3test

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

6 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *