Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • zaboravio si picasu,tako kad sve to slozis onda je jasno da google vec ima cloud storage, verovatno ce sve to da objedine, sto i ne bi bilo tako lose.

  • Hm… Gogle doc sistem vec dugo podrzava upload bilo kog fajla. Kao i kreiranje foldera koji funkcionisu kao label-i u samom gmailu, kako bi se sortirali uploadovani fajlovi. Tako da ovo bas i nije neka novost a ni stvar koja se razvija.

    Kada si u google doc sistemu, probaj pored create opcije da iskoristis upload i izaberi neki fajl. Mislim da Google i dalje ne dozvoljava samo .exe fajlove da se uploaduju kao sto ne mogu ni u mailu.

    PozZ

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *