Galaxy S5 specifikacije “potvrđene”

Objavio u 05/02/2014 u 16:08

Neverovatna količina “procurelih” informacija, koncepta i sličnog materijala je kružila internetom u poslednje vreme vezano za Samsungov sledeći flagship Galaxy S5. Samsung je najavio Unpacked 5 koji će se održati na Mobile World Congress-u 24. februara, tj. prvi dan kongresa. Iako još uvek nema zvaničnih informacija od Samsunga, specifikacija koja kruži je potvrđena od strane ruskog blogera Eldara Murtazina koja je potkovana procurelim informacijama iz Koreje. Galaxy S5 specifikacije još uvek nisu 100% potvrđene, ali verujte mi, ovo je vrlo blizu potvrde.

Specifikacije su sledeće:

Ekran: 5,24 inča AMOLED (2560×1440 – 561ppi)

Procesor: Quad-Core Snapdragon 805 na 2,5GHz ili Exynos 6 na 2,0GHz

RAM: 3GB

Interna memorija: 32GB, 64GB i vrlo verovatno 128GB verzija

SD: Još nije sigurno da li će imati microSD slot

Prednja kamera: 16MP ISOCELL (ništa se ne priča o OIS)

Zadnja kamera: 3,2MP prednja kamera

Baterija: 3200mAh

Android: 4.4 KitKat

Takođe se još uvek ne zna da li je kućište izrađeno od plastike ili od metala, za to ćemo verovatno morati sačekati 24. februar, ako i kako radi skener otiska prsta.

Tags: Galaxy S5samsungspecifikacije

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *