Galaxy Note 3 stiže sa 5,7 inča ekranom i 3GB RAMa

Objavio u 07/07/2013 u 9:04

samsung galaxy note

Glasine oko Samsungovog Galaxy Note 3 samo pristižu. Priča se i da će imati fleksibilan ekran, 6,3 inča. Ali poslednji “provereni leak” nalaže 5,7 inča, 3GB RAM memorije i 13 megapiksela kameru.

Originalni Note je bio 5,3 inča, Note 2 je stigao sa 5,5 inča, tako da ovom logikom 5,7 inča sa 1080p ekranom potpuno ima smisla.

UnwiredView je “potvrdio” da će Note III biti predstavljen 4. septembra na IFA događaju.

Čekamo dalje informacije …

Tags: 3GB RAM4.7 inčaGalaxy Notesamsung

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Za godinu, dve će biti najnormalnije da neko prošeta sa omanjom “plazmom” zalepljenom na uvo :))))

  • Izgleda da nas malo koči ovaj form factor koji su svi (khm, osim Lg VU) usvojili, 16:9. Da se toga reše, i pređu na recimo 16:5, bilo bi moguće izaći na 7-8″ dijagonale a ostati u pristojnoj širini za dlan. Telefon bi dobio jedno 15cm dužine recimo, što je sasvim normalno – za telefonsku slušalicu od pre desetak godina (ne koristim već godinama fiksnu telefoniju, verovatno su telefoni i dalje toliki, a?). Kad je mrski Apple izbacio peticu, bilo šaljivih gifova i jpegova po netu, sa budibogsnama izduženim jabukama – e tako nešto valja napraviti. Jeste, znam, pašće pljuvanje i psovanje – ali svi su psovali Note, vidi sad.
    Split screen ne što bi imao smisla – dolazio bi preinstaliran. Gore Twitter, G+, Facebook ko voli, Gmail, dole dialer, poruke, Hangouts… Super.
    A da, okreneš ga u landscape mod – ima mesta za kontrole pored ekrana, za igre, slide menu na Google proizvodima može stalno da stoji otvoren..
    Kako neko nije već video moju genijalnost i učinio me bogatim čovekom, meni nije jasno. Slep narod kod očiju.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *