Da li je ovo Samsung Galaxy S5?

Objavio u 23/02/2014 u 23:47

Ovogodišnji Mobile Word Congress u Barseloni će biti mnogo zanimljiviji od prethodnih jer će ekipa Srbodroida izveštavati direktno iz Barselone, a ono što je jedna od glavnih vesti jeste Samsungov Unpacked 5 događaj, na kome se očekuje predstavljanje Galaxy S5 telefona. Na samo nekoliko sati od Unpacked  događaja na Instagramu se pojavio video snimak Gear 2 sata koji je totalno nebitan, jer se u pozadini vidi nešto bitno: tri telefona u tri boje koji su, izgleda, Samsung Galaxy S5.

Telefoni su u tri boje: crna, bela i zlatna, liče na Galaxy S3 i malo su četvrtastiji. Video snimak je uklonjen sa Instagrama, tako da bi to trebalo da bude to.

Pratite nas narednih dana da biste čuli ekskluzivne informacije sa MWC 2014 događaja!

Tags: BarselonaGalaxy Gear 2Mobile Word CongressMWC2014Samsung Galaxy S5

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *