1

Da li je ovo Nexus 10, novi Google tablet?

Da li je ovo Nexus 10, novi Google tablet?

Već smo preneli glasine vezane za novu verziju Nexus 7 tableta, ali i za Nexus 10, novi Guglov tablet koji je plod saradnje između Gugla i Samsunga. Kako se 29. oktobar bliži, sve je izvesnije da će glasine biti istinite. Ovoga puta, jedan korejanski blog je objavio sliku na kojoj se vidi uputstvo i crtež Nexus 10 tableta.

Na crtežu se jasno vidi šta sve tablet poseduje uz neizbežni Nexus logo na poleđini, a da li će tablet izgledati ovako i koliko je slika autentična, procenite sami. Podsetimo se da su slični crteži najavljivali i Samsung Galaxy S3 i da su bili skoro pa identični finalnom proizvodu.

Objavljeno u Leaks
Saša Nedić

Saša Nedić

Saša
Nedić
Objavio tekstova:
Saša Nedič, po struci inženjer informatike i student master studija Industrijskog inženjeringa, web developer i dizajner, zaljubljenik u modernu tehnologiju i Android. Nakon Samsung Galaxy Note uređaja, sada poseduje HTC One X. U slobodno vreme se bavi muzikom i pisanjem. Obožava minimalistički dizajn, customizovanje Androida i Holo temu. Jedan je od pobednika Samsung Appsolutno Smart takmičenja.

Jedna misao na “Da li je ovo Nexus 10, novi Google tablet?

  1. Saša NedićThe_Thinker

    Joj kako mi je ruzno kad je ovako zaobljen kao Note Tablet… Msm to je stvar ukusa, ali kad je ostar, kocka, mocniji je.
    Valjda se boje apple-a pa moraju da krive.. :\

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *