Alcatel One Touch POP 7 se pojavio u iscurelim fotkama

Objavio u 28/10/2013 u 9:01

Alcatel One Touch POP 7

Nije mi jasno kako @evleaks uvek ima poslednje iscurele informacije, ali evo i ovog puta je pustio informaciju o tabletu kompanije Alcatel. Novi tablet se vodi pod imenom Alcatel One Touch POP 7.
https://twitter.com/evleaks/status/394087759842770944/

Detalja nema puno o ovom tabletu, ali se zna da će tablet biti od sedam inča i da će biti jedan od najtanjih tableta na tržištu. Tablet će dolaziti u nekoliko boja. Što se specifikacija tiče, ovo će verovatno biti tablet srednje klase kog će pogoniti Android 4.1 ili Android 4.2. Alcatel nije poznat po vrhunskim uređajima i uglavnom izlazi sa malo starijom verzijom Androida.

Alcatel_One_Touch

S obzirom da je Alcatel dosta prisutan na tržištu Srbije, očekujem da će se ovaj tablet pronaći i na policama srpskih prodavnica i operatera.

Tags: @evleaksAlcatelOne Touch POP 7procureloSrbijatablet

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *