Adobe se priprema za Gingerbread

Objavio u 08/11/2010 u 7:02

Flash UpdateSvi smo već svesni da će Gingerbread SDK izaći 11. novembra, a priča se da će Nexus Two ili kako se već bude zvao biti predstavljen 8. novembra. Adobe je promenio opis svog Flash player-a u kom tvrdi da će 9. Novembra izaći ovaj OS apdejt. Ovo nije apdejt iz sigurnosnih razloga, nego da se uverite da Flash radi dobro na budućem OSu.

Očigledno je da je Adobe dobio Gingerbread SDK pre ostalih, kako bi omogućio lagan prelaz na novi OS.  Za sada se spekuliše da će 2.3 Gingerbread dobiti dva telefona: Samsung Galaxy S i Nexus One i Nexus Two ako šuškanje o njemu nije lažno… ali to nam ostaje još da vidimo.

Tags: 2.3adobeflashGingerbreadmarketopis

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1156

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share