Windows GUI alat za laku manipulaciju APK fajlovima

Objavio u 21/11/2012 u 10:02

GUI Tool

Ako provodite dosta vremena raspakujući APK fajlove, verovatno ste upoznati sa APK Tool alatom. Za one koji ne znaju, to je veoma kul alat koji dekompajlira i rekompajlira APK fajlove, potpisuje ih itd. Ali i pored svoje neverovatne funkcionalnosti, neki ljudi (kao ja) i dalje žele GUI za obavljanje jednostavnih radnji, a APK Tool je terminalni alat. elesbb, XDA član je napravio nekoliko manjih aplikacija koje omogućavaju bazične manipulacije sa APK fajlovima kroz GUI.

Oba programa zahtevaju Microsoft .NET Framework 4.5 za instalaciju.

[via XDA]

Tags: alatiapkdekompajliranjeGUIrekompajliranjesmaliTool

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Navikao sam na APK Tool, a i keva misli da sam haker kad udje pa vidi ona zelena slova i ono…necu da joj kvarim misljenje o mojim racunarskim skilovima. 😀 😛

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *