Sony Tablet S dobio 1-Click Root Metod

Objavio u 09/02/2012 u 14:03

Sony Tablet S

Sony Tablet S od sad može da se pohvali da ima 1-click root metod zahvaljujući Dan Rosenbergu (@djrbliss) koji je napravio jednostavno rešenje za root-ovanje Tableta S. Dovoljno je da pokrenete “run.bat” i kako Micro$oft voli da nam kaže kad instaliramo Windows “Sit Back And Relax while…” 😀

Ovim je Sony Tablet S ušao u Android “root elitu”, tako da će verovatno sada izlaziti još dosta Custom ROMova i tvikova za isti.

Evo i koraka koje treba da obavite:

  1. Stavite telefon u USB debugging mod, spojite ga sa računarom preko USB-a i proverite da vam ADB radi.
  2. Skinite alat za “hakovanje” odavde
  3. Otpakujte sadržaj zip-a
  4. Pokrenite “run.bat”

Kao i uvek, ako nešto pođe po zlu, možete da krivite samo sebe. A kao i kod drugih root metoda, radiće dokle god Sony (nadamo se da neće) zakrpi ovaj propust, a dotle izbegavajte OTA apdejt koji vam možda stigne u bliskoj budućnosti ako vam je root prioritet.

[via VulnFactory]

Pažnja: SrboDroid nije odgovoran ukoliko oštetite vaš uređaj.

Ukoliko niste dovoljno tehnički (računarski) obrazovani, savetujemo vam da ovaj postupak primenjujete uz nadzor stručnije osobe.

[thankyou]

Tags: 1clickalatkakorootrutovanjeSonyTablet S

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *