Novi alat za flešovanje direktno iz Sony-ja

Objavila u 07/12/2012 u 8:11

Sony Flash Tool

Sony nas je obradovao novim alatom za flešovanje Xperia uređaja. Novi flash tool omogućava vam da instalirate stock (oficijalni/zvanični) Sony softver na Xperia telefone sa otključanim bootloaderom. Android zajednica je ovo tražila i Sony je ispoštovao korisnike. Svaka čast Sony!

Korišćenjem ovog alata na telefonu sa otključanim bootloaderom, telefon ostaje otključan. Kao što znate, otključavanjem bootloadera se gubi garancija. Sa ovim alatom, uvek možete sa bilo kog custom ROM-a da se vratite na stock ROM. Softver je trenutno u beta fazi i podržava Xperia™ S, Xperia™ arc i Xperia™ arc S. Kako iz Sony-a javljaju, u budućnosti će biti dodata podrška i za druge telefone. Ono što je za nas bitno je da se Srbija nalazi na spisku zemalja koje su podržane za upotrebu ovog softvera.

Evo i video klipa u kojem se objašnjava način upotrebe alata

[thankyou]

Tags: alatBootloaderCustomdeveloperOficijalniROMSonystockXperiazvanični

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

5 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *