Kompajliranje CyanogenMod 9 na Mac OS X Lion

Objavio u 18/05/2012 u 16:45

Mac OSX Lion Android

Da ne bude uvek da Androidaši pljuju po Jabučarima, evo jednog korisnog uputstva za korisnike Apple-ovog operativnog sistema Mac X Lion kako da kompajlijraju CyanogenMod 9.

Na netu postoje uputstva za kompajliranje CyanogenMod 7 custom roma za Mac korisnike, međutim ovo je prvo uputstvo za kompajliranje CyanogenMod 9 roma koje je napravio ArmanUV sa XDA Developers foruma.

Ovo uputstvo je napravljeno za Samsung Galaxy Nexus, međutim moguće ga je upotrebiti i na za ostale telefone potpomagajući se referencama sa CM7 uputstava.

Ako ste korisnik Mac OS X Lion i znate i uz to imate Android telefon (takvi su retkost), idite pravo na XDA zvaničnu temu gde se nalazi detaljno uputstvo.

[thankyou]

Tags: CM9CyanogenMod 9KompajliranjeLionMacOSX

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *